Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

info@vandervegtit.nl

06 10897670

Skype call vandervegtit

Heeft u liever dat we u bellen?

Vul hieronder uw nummer in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Projecten

We hebben in het verleden diverse projecten gedaan voor verschillende klanten. Ook nu zijn we druk bezig met nieuwe (en uitbreiding van afgeronde) opdrachten. Om u een idee te geven wat wij doen, hebben we hieronder voorbeelden beschreven. Wilt u meer lezen over een project, klik dan op de titel.

Order verwerking systeem

Het management van het wortelenbedrijf wilde graag informatie over de mogelijkheid om te gaan automatiseren. Wortelenbedrijf Joosten is een bedrijf dat wortelen teelt, rooit, wast en verkoopt aan zijn klanten. In het agrarische proces is het bedrijf altijd met de tijd meegegaan, maar nu wordt het tijd om ook het administratieve proces onder handen te nemen.Wensen en mogelijkheden bij Van der Vegt IT

We kunnen alles zo specifiek en uitgebreid maken als er gewenst wordt; het systeem blijft duidelijk en overzichtelijk. Hier kan ook een handleiding in jip-en-janneketaal bij geleverd worden zodat het (ook voor medewerkers met minder digitale kennis en ervaring!) goed bruikbaar is.

Mocht u naar aanleiding van dit voorbeeld interesse hebben in een vrijblijvend gesprek, maak dan een afspraak via ons contactformulier.