Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

info@vandervegtit.nl

06 10897670

Skype call vandervegtit

Heeft u liever dat we u bellen?

Vul hieronder uw nummer in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Interactieve website voor sportclub

Van der Vegt IT heeft in 2011 aangeboden om badmintonclub Mixed te sponsoren in de vorm van de ontwikkeling van een nieuwe website, inclusief onderhoud en hosting. Het design is uitbesteed aan Skyhighmedia.

Website

Er zijn diverse gratis (open source) systemen die gebruikt kunnen worden voor een website. De website die voor BC Mixed is gerealiseerd, is echter geen standaard website. Het nadeel is dat de ontwikkelkosten doorgaans hoger zijn voor de klant, maar het voordeel is dat dit volledig naar eigen inzicht is in te richten en aan te passen (meer flexibel).

Idee├źn voor aanpassingen aan de website worden nog regelmatig verzameld en besproken, zodat de website blijft verbeteren. Er staan diverse onderdelen op de website, zoals de agenda, foto's, de clubbladen etc.

BC Mixed heeft een rijke geschiedenis. De geschiedenispagina heeft voor het overzicht een tijdlijn gekregen. Hierbij is het mogelijk om op een gebeurtenis / datum te klikken om de informatie te lezen.

Er is een gastenboek met facebook-integratie aanwezig. Berichten kunnen "geliked" worden. De verjaardagen van alle leden worden automatisch op de juiste dag op de homepage getoond, en er wordt een automatisch bericht aangemaakt met de felicitaties aan het betreffende lid.

Er is een gebruikersgedeelte ontwikkeld voor de clubleden. Hier kunnen ze na het inloggen relevante informatie zien. Hun eigen (gespeelde en nog te spelen) wedstrijden worden getoond. Ze kunnen zich in hun gebruikersgedeelte o.a. aanmelden voor een intern "spel" waarbij ze hun eigen team samenstellen en coachen.